Ontwerp

Tuinontwerp

Geen idee wat je met de tuin moet doen of wil je jouw idee omzetten naar een uitvoerbaar plan? Welke wens of idee je ook hebt, Ciberg zorgt ervoor dat het invulling krijgt in een passend tuinontwerp. Krijg de buitenomgeving waar jij blij van wordt!

Wensen bespreken en plannen maken

Voordat het ontwerpen van start gaat, maken we een afspraak bij jou in de tuin of op de werf. Samen bespreken we wat jij graag wil en welk budget je hebt voor het realiseren van je wensen. Wil je een onderhoudsarm terras? Een weelderige tuin met veel verschillende planten inclusief verlichting? Een zwemvijver, poolhouse of tuinhuis met buitenkeuken? Verzin het en wij nemen het op in het ontwerp. Ook als je nog niet concreet weet wat je wil, helpen we je graag. Afhankelijk van jouw stukje grond en de dingen die jij belangrijk vindt in je buitenomgeving, kunnen we een passend ontwerp maken.

Neem contact op

Werkwijze

We komen persoonlijk bij je langs voor een eerste en uiteraard vrijblijvend gesprek. We leggen alle belangrijke wensen vast, meten en maken foto’s om zichtlijnen vast te leggen. Vervolgens maken we in HelixCAD een 2D-ontwerp, die we bij ons op locatie bespreken. Je kunt dan meteen de verschillende materialen bekijken. Na akkoord is het plan van jou. Graag maken we dan een offerte voor het aanleggen, waarna we de exacte maten opnemen en het werk kunnen inplannen.

Meer over tuinaanleg

Weten wat wij voor jou kunnen doen?
We helpen je graag verder!